Jornada especial de donació de sang el proper 18 d'agost

banc de sangDavant la davallada de donacions durant l'estiu i l'augment de les necessitats de sang per la represa d'operacions als hospitals que s'havien ajornat durant el pic de la pandèmia, el Banc de sang impulsa la campanya Ets imprescindible per aconseguir multiplicar les reserves de sang durant l'agost.

Durant l'estiu, les donacions baixen a tot Catalunya al voltant del 30% pel canvi d'hàbits de la ciutadania. És per això que el Banc de Sang ha reforçat les campanyes de donació al juliol i agost per mantenir les reserves en els nivells habituals.

Vilassar de Dalt comptarà aquest estiu amb una campanya especial el proper 18 d'agost de 10.00 a 14.00 h. i de 17.00 a 21.00 h. a Les Escoles.

Per participar a la campanya de donació de sang cal demanar cita prèvia abans d'anar-hi al web donarsang.gencat.cat.

El Banc de Sang calcula que fins a finals d'agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. Per això, es fa una crida perquè la població s'apropi als hospitals i les campanyes de donació organitzades arreu de Catalunya.

La campanya d'aquest estiu proposa als ciutadans el repte d'aconseguir que 10 persones del seu entorn donin sang durant aquestes setmanes. A més de donar sang, qualsevol persona pot utilitzar el ‘Multiplicador', una eina que permet crear un enllaç propi per compartir amb amics i familiars i animar-los a reservar hora per donar sang.

Des del web donarsang.gencat.cat/multiplicat podem crear la imatge i el nostre enllaç i compartir-lo directament des de Whatsapp o xarxes socials amb el nostre entorn. A més, cada cop que algú reservi hora a través del nostre enllaç rebrem un correu electrònic que ens avisarà que hem sumat una nova donació al nostre repte.

04/08/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55