Els infants de Vilassar es traslladen a 1989 per reflexionar sobre els seus drets

Última revisió 12-02-2021 15:05
22/11/2019

Els infants i adolescents del Centre obert i l'Espai jove han creat un telenotícies al voltant de la Convenció dels drets de l'infant i del Dia internacional dels drets dels infants en el marc del programa Per mi i per tots els meus companys: El telenotícies, avui 20 de novembre del 89 d'UNICEF.

Durant el 20 de novembre i amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, coincidint aquest any amb la celebració del trentè aniversari de la Convenció dels Drets de l'Infant, el Centre Obert i l'Espai Jove de Vilassar de Dalt van reflexionar amb els nens, nenes i adolescents sobre els seus drets a través del joc Memory d'UNICEF i van valorar en quina situació es troba avui en dia la Infància de Vilassar de Dalt i d'arreu del món.

Al voltant d'aquesta reflexió es va realitzar una activitat emmarcada dins el programa d'UNICEF “Per mi i per tots els meus companys: El telenotícies, avui 20 de novembre del 89”. Els nens, les nenes i els adolescents es van traslladar al 1989, any en que es va aprovar la Convenció sobre els Drets de l'Infant per assumir el rol de periodistes i narrar la situació en què es trobava la infància fa 30 anys i poder-hi reflexionar.