El Teatre La Massa comença l'any amb nova programació

Última revisió 08-01-2021 12:40
08/01/2021

El silenci d'Hamelin, Alguns dies d'ahir, Cösmix i Una nit amb el Mag Lari són els títols de la segona part de la temporada 2020-2021 al Teatre La Massa.

El Teatre La Massa engega un any marcat per la incertesa que acompanya la pandèmia de Covid-19 i ho fa amb la programació de 4 espectacles pensat per acostar les arts escèniques al públic de Vilassar de Dalt. En un moment en què les restriccions de mobilitat dificulten el consum cultural fora del poble, pren més importància que mai la cultura de proximitat i el Teatre La Massa proposa 4 espectacles variats i de qualitat.

La temporada començarà el 20 de febrer amb 'El silenci d'Hamelín' una proposta familiar de la companyia Farrés Brothers que reimagina el conte tradicional i hi inclou un personatge que no hi sent per parlar dels avantatges de tenir desavantatges, de les altres capacitats i crear una intriga nova a partir d’una història vella. El 6 de març, els mesos políticament més convulsos de la nostra història recent pugen a l'escenari de la má de Jordi Casanovas amb 'Alguns dies d'ahir' una obra dirigida per Ferran Utzet i protagonitzada per Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar. L'humor de la companyia Teatre Mobil arribarà el 10 d'abril amb 'Cosmix', el viatge de dos personatges esbojarrats que faran riure a tota la família. La temporada acabarà amb una nova visita del Mag Lari el 29 de maig, amb un espectacle ple de l'humor, les sorpreses, les emocions i la màgia de sempre.

Tota la informació i les entrades ja estan disponibles al web del Teatre La Massa. 

Teatre La Massa
Teatre La Massa

Enllaços