Ja es poden consultar les propostes que han superat la validació tècnica dels Pressupostos Participatius

Última revisió 26-07-2023 11:16
26/07/2023

Durant aquests darrers mesos, el personal tècnic de l’Ajuntament ha estat valorant una per una les 122 propostes rebudes durant la primera fase dels Pressupostos Participatius. D’aquestes se n’han validat 54 per complir amb tots els requisits tècnics i econòmics del procés.

Les 54 propostes ciutadanes que s’han validat són tècnica i econòmicament viables, donen resposta a una necessitat concreta, són legals i no contradiuen els plans municipals aprovats, fan referència al capítol d’inversions, no són ajuts ni subvencions i cap supera els 135.000€. Tot i així, aquestes 54 propostes s’han reduït a 39 per motius de similitud. A partir d’aquí s’inicia la tercera fase amb la jornada de priorització que es realitzarà el proper 27 de setembre a les 19 h al Museu-Arxiu. Els ciutadans i ciutadanes que assisteixin al taller prioritzaran de forma col·lectiva les propostes que passaran a la fase final de votació.

Finalment, les propostes que hagin estat prioritzades al taller es votaran (octubre - novembre de 2023). Totes les persones de 16 i més anys que estiguin empadronades a Vilassar de Dalt podran votar-les. S’executaran les propostes que obtinguin més vots fins a esgotar el pressupost de 135.000 € destinat a aquest procés.

 

Podeu consultar tota la informació del procés participatiu i les propostes validades i descartades al web participa.vilassar.cat