La residència Hospital de Sant Pere confirma que no té cap cas positiu de Covid-19

Hospital de sant pereLa residència Hospital de Sant Pere està lliure de coronavirus. Així ho han confirmat els resultats dels tests que en els darrers dies personal sanitari del Departament de Salut de la Generalitat ha realitzat en el centre residencial de gent gran de Vilassar de Dalt.

La seixantena de residents i tots els i les professionals de l'Hospital han donat negatiu en els testos que els han fet de la Covid19. Segons ha explicat el director, Francisco Javier Araujo, des del 12 de març les portes del centre estan tancades a visites externes.

En quant a la protecció dels residents, el dia 20 de març, es va decidir confinar-los a les seves habitacions per evitar el contacte entre ells i, des d'aquest dia, el personal acompanya de forma individual i amb la protecció necessària a cada un dels usuaris i usuàries a passejar per les instal·lacions. En cas que algun dels residents hagi de ser atès en centres de salut fora de la residència, a la tornada ha d'estar quinze dies en quarantena.

Des del primer moment s'han coordinat amb els Serveis Socials de l'Ajuntament, el CAP de Vilassar, els Mossos d'Esquadra i el Departament de Salut per seguir les mesures de prevenció i detecció.
La clau dels negatius en aquest centre ha estat preparar-se abans que la covid-19 acabés provocant l'estat d'alarma i el confinament de la població.

11/05/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55