Segell Infoparticipa 2020

L'Ajuntament de Vilassar rep el Segell Infoparticipa de transparència i bon govern 2020

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha estat reconegut amb el Segell Infoparticipa 2020, un distintiu que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Durant el 2020, el web municipal ha aconseguit una avaluació del 94,23% complint un total de 49 indicadors dels 52 requerits. Això ha permès a l'Ajuntament situar-se entre els 121 ajuntaments catalans, dels 947 analitzats, que obtenen aquest guardó.

Els indicadors són de tipus quantitatiu i avaluen si l'accés a la informació política és pública i la qualitat comunicativa dels continguts. Es distribueixen en 3 temàtiques: Informació dels i les representants polítics/polítiques; informació sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius que se'n fa; Informació i accés sobre les eines de participació ciutadana.

El Segell Infoparticipa és un premi atorgat pel Consell Certificador del Mapa Infoparticipa de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona que avalua els portals web dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya per determinar el grau de transparència i qualitat de la comunicació de l’administració pública.

 


El resultats de l'avaluació es poden consultar en el Mapa Infoparticip@

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-05-2021 15:17