S'obre la convocatòria per sol·licitar les beques de sortides i colònies escolars per aquest curs

Última revisió 01-09-2022 08:15
31/08/2022

Dilluns s'obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts econòmics destinats a sortides i colònies escolars pel curs 2022-23. El termini de sol·licitud s'allargarà fins al 23 de setembre.

Dilluns s'obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts econòmics destinats a sortides i colònies escolars pel curs 2022-23. El termini de sol·licitud s'allargarà fins al 23 de setembre.

Aquestes beques tenen com a objectiu ajudar a l'escolarització dels nens/es del municipi en edat escolar -des de P3 fins a 4t d'ESO- en el marc de sortides i colònies escolars durant el curs 2022-23 a través d’una concessió econòmica.

El procés està pensat perquè les famílies amb una situació socioeconòmica complicada puguin gaudir d'una ajuda que faciliti la igualtat d'oportunitats dels infants del municipi.

És important mirar bé la informació de les beques i presentar tot la documentació necessària per la avaluació de les sol·licituds. El període de sol·licituds s’obrirà el proper dilluns 5 de setembre i es tancarà el divendres 23 de setembre, ambdós inclosos.

La presentació de les sol·licituds es podrà fer mitjançant dues vies:

  • Presencial: descarregueu, ompliu i imprimiu els formularis adjuntats. Assegureu-vos de tenir tots els document de la secció documentació a entregar necessària per aquest tràmit. S’haurà d’anar a l'OAC (Plaça de la Vila, 1) i entrar per registre la sol·licitud. No cal cita prèvia però podeu sol·licitar informació al 93 753 98 00.
  • Telemàtica: descarregueu, ompliu i imprimiu els formularis adjuntats. Tramiteu una instància genèrica i adjunteu tots els formularis omplerts i documentació addicional. Podreu realitzar tot el tramitar a l’enllaç següent: https://seuelectronica.vilassardedalt.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=132

Per a més informació podeu consultar les bases i documentació necessària o bé trucar als Serveis socials municipals 93750 90 16.

Beques colònies
Beques colònies

Et pot interessar