Estudi de mobilitat sostenible

L’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha tirat endavant un procés participatiu per definir l'Estudi de Mobilitat 2020-2025. Aquest procés, obert a tothom, ha tingut com a objectiu conèixer i dissenyar conjuntament el futur de la mobilitat del municipi i ha finalitzat durant el mes de desembre de 2020.

L'Estudi de Mobilitat 2020-2025 vol definir les estratègies de futur en matèria de mobilitat. En línies generals es tracta d’establir prioritats clares pel que fa a l’ocupació i ús de l’espai públic en termes de mobilitat, posant especial èmfasi en el foment dels desplaçament més sostenibles, la cohesió social i la defensa del medi ambient, tot garantint una millor qualitat de vida per a totes les persones que resideixen, treballen i desenvolupen les seves activitats al municipi.

Per tal d'enfortir el procés participatiu i el desenvolupament de l'Estudi de Mobilitat s'ha creat una Comissió de Seguiment amb persones representants del Consell de Seguretat i Mobilitat i dels diferents grups de treball.  Aquesta Comissió ha estat l’encarregada de donar suport a la difusió del procés, revisar els resultats i dotar de transparència tot el procés. En aquest sentit, també ha fet el seguiment de l'aprovació, desenvolupament i avaluació de tot l'Estudi de Mobilitat 2020-2025.

Un cop tancades la diagnosi participada i la fase propositiva, el procés es troba en la fase final de lliurament.

Vídeos

Presentació de l'Estudi de mobilitat de Vilassar de Dalt

Presentació de propostes de l'Estudi de mobilitat

Presentació de propostes de l'Estudi de mobilitat (Segona part)

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-02-2021 17:11