Ple extraordinari del mes de maig 2022

Caràcter: EXTRAORDINARI I URGENT

Data: 16 de maig de 2022 

Hora: 18 h

Lloc:  Telemàtica a través del canal Youtube de l'Ajuntament

Ordre del dia

1.- Ratificar la urgència del Ple.

2.- Resolució de les al·legacions presentades i aprovació definitiva dels documents i la forma de gestió pel servei d’abastament d’aigua al municipi de Vilassar de Dalt.

3.- Resolució de les al·legacions presentades i aprovació definitiva dels documents i la forma de gestió del servei de clavegueram al municipi de Vilassar de Dalt.

Aprovació de punts

1.- Ratificar la urgència del Ple.

Es ratifica la urgència amb 12 vots a favor (ARA Vilassar, Junts per Vilassar, CUP i PSC) i un vot en contra del regidor no adscrit.

2.- Resolució de les al·legacions presentades i aprovació definitiva dels documents i la forma de gestió pel servei d’abastament d’aigua al municipi de Vilassar de Dalt.

Amb motiu de la finalització del contracte de concessió del servei públic d'abastament d'aigua al municipi per part de l'empresa AGBAR, el Ple municipal va considerar oportú iniciar el procediment per fer el canvi de la forma de gestió dels serveis locals essencials com l'aigua i el clavegueram.

Avui, amb els vots a favor de tots els grups municipals, a excepció del vot en contra del regidor no adscrit, s'han resolt les al·legacions presentades i s'ha aprovat definitivament la constitució i els estatuts pels quals es regirà l'entitat pública empresarial local VILASSAR DE DALT AIGÜES, EPEL-ViDA, que gestionarà el servei d’abastament d’aigua al municipi.

3.- Resolució de les al·legacions presentades i aprovació definitiva dels documents i la forma de gestió del servei de clavegueram al municipi de Vilassar de Dalt.

Igual que servei públic d'abastament d'aigua, el servei de clavegueram també finalitza la concessió el desembre de 2022. És per aquest motiu que s'ha iniciat el procediment per fer el canvi de la forma de gestió juntament amb el de l'aigua. Amb els vots a favor de tots els grups municipals, a excepció del vot en contra del regidor no adscrit, s'han resolt les al·legacions i s'ha aprovat definitivament la constitució i els estatuts pels quals es regirà l'entitat pública empresarial local VILASSAR DE DALT AIGÜES, EPEL-ViDA, que es gestionarà juntament amb el servei d’abastament d’aigua, i el Reglament del Servei Municipal de clavegueram de Vilassar de Dalt.

Resum del ple

El Ple extraordinari d'aquest mes s'ha convocat especialment per aprovar definitivament els documents i la forma de gestió per al servei d’abastament d’aigua i clavegueram al municipi. Un tràmit que es va iniciar amb motiu de la finalització, el desembre del 2022, del contracte de concessió del servei públic d'abastament d'aigua i el servei de clavegueram al municipi per part de la companyia AGBAR. És per aquest motiu que el Ple va considerar oportú iniciar el procediment per fer el canvi de la forma de gestió dels serveis locals essencials. El ple extraordinari del mes de març va aprovar inicialment la forma de gestió de tots dos serveis i després del període d'exposició pública, aquest mes, el Ple ha resolt les al·legacions presentades (del regidor no adscrit i de l'empresa AGBAR) i ha aprovat de forma definitiva els dos punts. El Ple extraordinari del mes de maig també va designar la presidenta, el vicepresident i tots els membres del Consell d’administració de l'entitat pública empresarial local VILASSAR DE DALT AIGÜES, EPEL-ViDA, - d’acord amb el que estableix l’article 8è dels Estatuts aprovats definitivament:

 • Presidenta: Carola Llauró i Sastre
 • Vicepresident: Sergi Igual i Molina
 • Consellers/es:
  • Pel grup municipal d’ Ara Vilassar: Carme Terradas i Saborit
  • Pel grup municipal de Junts per Vilassar: F.Xavier Garrigós i Roca
  • Pel grup municipal de la CUP: Teia Alvarez Pons de Vall
  • Pel grup municipal del PSC: M. Àngels Bosch i Mauri
  • Representant de les associacions de veïns: Juan José Navarro  Fernández
  • Tècnic/a qualificat/da: Meritxell Farrés i Coma
  • Tècnic/a municipal: Jose Fernández Rodríguez

Vídeos

Ple extraordinari del mes de maig 2022

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-05-2022 11:52