Fira del Bolet i la Natura

33a edició de la Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt

El cap de setmana del 21 i 22 d'octubre arriba la 33a edició de la Fira del Bolet i la Natura de Vilassar. L'Associació Amics dels Bolets de Vilassar i el Museu Arxiu ja tenen a punt un cap de setmana ple d'activitat amb la mostra de bolets, el tastet de bolets i la fira de productes artesans.

Un dels esdeveniments més esperats del panorama cultural del municipi és la Fira del Bolet i la Natura que aquest any se celebrarà el cap del setmana del 21 i 22 d'octubre. Dins el programa d'actes, el dijous 19, a les 19 h, al Museu es farà la presentació de la nova edició de la fira amb la conferència La clau dels bolets a càrrec del micòleg Enric Gràcia.

Els actes continuaran els dissabte 21 i el diumenge 22 amb la sortida al bosc i la mostra de bolets, el tastet de bolets, la fira de productes artesans i relacionats amb la natura i l'entrega del Bolet d'Or. Aquest any el programa també inclou una ballada de sardanes amb la Cobla Vila d'Olesa el diumenge a les 12 h i un taller infantil de construccions amb Kapla el dissabte a les 17 h.

Entre les activitats complementàries d'aquesta edició de la Fira del Bolet hi ha l'exposició 'Pels carrers de Vilassar' amb dibuixos d'Angelina Capdaigua, una trobada d'esketchers el diumenge 22 o l'Open House, amb portes obertes i visites teatralitzades a diversos espais singulars de Vilassar.

22/10/2023
Carrer Marquès de Barberà

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-09-2023 11:31