Vilassar amb orgull: Taller 'Un cop de realitat! El 28j avui dia'

Acte inclòs en la programació del Dia de l'Orgull LGBTI a Vilassar

Taller amb treball en petits grups i metodologia dinàmica i participativa. 

El taller consta de diverses dinàmiques on es posa de manifest l'heterocentrisme que pateix la nostra societat. Arran d'aquesta premissa es presenten i debaten diferents conceptes sobre l'orientació sexual, la identitat de gènere, la intersexualitat, els rols de gènere... La idea és presentar i explicar els conceptes per facilitar informació i coneixements clars i fiables. A més, es duen a terme diverses dinàmiques en petits grups que pretenen, per un part, trencar mites i estereotips envers lesbianes, gais i transsexuals i, per altra, reflexionar i debatre sobre com els joves es situen davant diferents situacions en què siguin ells o elles els protagonistes. També es visionen vídeos complementaris a les explicacions efectuades.

Objectius:
-       Facilitar informació i aclarir conceptes sobre sexualitat, les identitats sexuals, les identitat de gènere i el sistema sexe/gènere.
-       Trencar estereotips  i mites respecte a la sexualitat i en concret respecte a l’homosexualitat i la transsexualitat.
 -       Fomentar actituds de respecte envers la diversitat d’identitats de gènere i sexuals afavorint relacions igualitàries.
 

Inscripció prèvia a igualtat@vilassardedalt.cat, o bé, al whatsapp 673729907.
Places limitades i assistència amb mascareta.
Organitza: Àrea d’Igualtat
 

05/07/2021
Hora inici 18:30
93 753 09 52
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-06-2021 10:18