El Casal de la Gent Gran de can Rafart ha celebrat aquest passat cap de setmana els actes de Nadal en què hi col•laboren any rere any les Aules Municipals de Música i Dansa.

">

Nadales i pessebres omplen els actes de Nadal del Casal de la Gent Gran de can Rafart

Última revisió 12-02-2021 15:58
22/12/2014

pessebre can RafartEl Casal de la Gent Gran de can Rafart ha celebrat aquest passat cap de setmana els actes de Nadal en què hi col•laboren any rere any les Aules Municipals de Música i Dansa.

El divendres 19 de desembre, els alumnes de l'Aula Municipal de Música i la gent gran del Casal de Dia van fer la tradicional cantada de Nadales on petits i gran van compartir,  un any més, una estona plegats per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

concert aula música a can Rafart

concert aula música a can Rafart

D’altra banda, el dissabte 20 de desembre, va ser el torn de l’Aula de Dansa que va col•laborar, com ja és tradicional, fent el pessebre vivent  dansat amb la gent gran del Casal. L’era de can Rafart va ser l’escenari d’aquesta representació on hi apareixen els personatges més representatius de la cultura Nadalenca  com el Pare Noel i els Reis Mags. En acabat es va inaugurar el pessebre fet per la gent gran de de can Rafart i es va servir xocolata desfeta per a tots els assistents.

pessebre vivent aula de dansa

pessebre vivent aula de dansa

pessebre vivent aula de dansa