Avalada per l’èxit de les darreres produccions dirigides per Denis Fornés, aquest dissabte 15 de novembre arriba a La Massa Mare Coratge i els Seus fills. Aquest nou projecte del director vilassarenc reuneix a l’escenari 30 actors i 30 cantants en una nova i ambiciosa posada en escena del clàssic de Bertolt Brecht.

">

Cop de Teatre estrena Mare Coratge i els seus fills aquest dissabte

Última revisió 12-02-2021 15:59
13/11/2014

Mare coratge i els seus fillsAvalada per l’èxit de les darreres produccions dirigides per Denis Fornés, aquest dissabte 15 de novembre arriba a La Massa Mare Coratge i els Seus fills. Aquest nou projecte del director vilassarenc reuneix a l’escenari 30 actors i 30 cantants en una nova i ambiciosa posada en escena del clàssic de Bertolt Brecht.

Protagonitzada per Emma Escolano, Aleix Duñó, Andreu Tolrà, Vanessa Dinger i Carles Fígols, Mare Coratge explica la història de l’Ana Fierling, La Coratge, paradigma de la dona lluitadora que estira del carro per garantir la seva subsistència i la dels seus fills, un viatge a través de l’Europa del segle XVII, devastada per la guerra dels 30 anys.

mare coratge escenari

mare coratge escenari
Fotografies: Denis Fornés

L’obra compta amb una posada en escena de més de 30 actors, una trentena de veus de la coral Mareny, un banda sonora composada i arranjada per a l’ocasió i un equip artístic de luxe que transportarà el públic a l’Europa del segle XVII a través d’una posada en escena que tornarà a transformar el Teatre La Massa. De fet, l'equip ja està ultimant els darrers detalls de la producció, amb una escenografia de primer nivell i projeccions creades especialment per a l'espectacle.

L’espectacle es representarà els dies 15, 16, 28,29 i 30 de novembre al teatre La Massa de Vilassar de Dalt. Encara queden algunes localitats per a totes les sessions i les entrades es poden adquirir a través de la pàgina del teatre www.teatrelamassa.cat o a can Baylach (Plaça de la Vila, 19. Tel 93 753 06 54). El preu és: 15€ anticipada i 18€ el mateix dia.

mare coratge equip