La fotografia Rocío al amanecer de Josep Maria Ramírez Arroyo ha estat l'escollida com a guanyadora de la sisena edició del Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral. El jurat es va reunir aquest divendres 24 d'octubre i l'acte d'entrega de premis se celebrarà el proper 26 de novembre a Premià de Dalt.

">

Es fa públic el veredicte del VI Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Última revisió 12-02-2021 15:59
29/10/2014

VI concurs fotografic parcLa fotografia Rocío al amanecer de Josep Maria Ramírez Arroyo ha estat l'escollida com a guanyadora de la sisena edició del Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral. El jurat es va reunir aquest divendres 24 d'octubre i l'acte d'entrega de premis se celebrarà el proper 26 de novembre a Premià de Dalt.

El jurat, format per membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia, ha distingit amb l segon premi la imatge Esclat de primavera 2 de Montserrat Sanchiz Bosch. El tercer ha estat per a la fotografia titulada Com canvia el paisatge! de Josep M. Corbella Cordomí.

VI concurs fotografic parc VI concurs fotografic parc

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el proper 26 de novembre a l'Ajuntament de Premià de Dalt en un acte que també servirà per inaugurar la mostra de totes les fotografies admeses en aquest 6è Concurs Fotogràfic del Parc Serralada Litoral.