L’alcalde Xavier Godàs participarà a l’acte de lliurament dels acords dels plens municipals del Suport del món local a la Convocatòria de Consulta sobre el futur polític de Catalunya el 9N al President de la Generalitat que tindrà lloc aquest dissabte 4 d’octubre al Palau de la Generalitat.

">

L'alcalde de Vilassar participarà a l'acte de lliurament dels acords de ple a favor de la consulta

Última revisió 12-02-2021 15:59
03/10/2014

4 octubreL’alcalde Xavier Godàs participarà a l’acte de lliurament dels acords dels plens municipals del Suport del món local a la Convocatòria de Consulta sobre el futur polític de Catalunya el 9N al President de la Generalitat que tindrà lloc aquest dissabte 4 d’octubre al Palau de la Generalitat.

L'alcalde, Xavier Godàs, serà present a l'acte de lliurament dels acords dels plens municipals que expressen el suport del món local a la convocatòria de la Consulta sobre el futur polític de Catalunya al M. Honorable Sr. Artur Mas, president de la Generalitat. L'acte tindrà lloc aquest dissabte 4 d'octubre a les 11 del matí al Palau de la Generalitat. Hi seran presents 911 ajuntaments, la pràctica totalitat dels municipis de Catalunya.
A més a més, des de l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència s'ha engegat una campanya de suport a aquest acte amb l'etiqueta #ajuntamentspel9n a Twitter. Els regidors dels diferents consistoris estan convidats a concentrar-se a la Pl. Sant Jaume per donar suport a l'entrega dels acords de Ple.