Aquest mes d’octubre han començat les tasques de trasllat de la Biblioteca Pau Piferrer. A partir del dia 13 d’octubre, es tancarà el servei per poder preparar el fons de la futura biblioteca a la nau de can Manyer.

">

La Biblioteca Pau Piferrer comença el trasllat a la nau de can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:59
02/10/2014

biblioteca pau piferrerAquest mes d’octubre han començat les tasques de trasllat de la Biblioteca Pau Piferrer. A partir del dia 13 d’octubre, es tancarà el servei per poder preparar el fons de la futura biblioteca a la nau de can Manyer.

La Biblioteca ja ha començat el trasllat cap a la seva nova ubicació a la nau de can Manyer que es preveu que obri les portes el proper mes de desembre. Per poder completar el trasllat del fons, la biblioteca tancarà 13 d’octubre. Tot el material que els socis tinguin en préstec, el podran retornar a l’actual edifici els dimecres de 10 h a 12 h i els dijous a la tarda de 17 h a 19 h.    

L’edifici de la nova biblioteca serà un espai atractiu, acollidor i flexible, sense barreres arquitectòniques i que disposarà de cinc zones diferenciades:  1) zona d’acollida i promoció 2) zona general 3) zona infantil 4) zona de treball intern 5) zones logístiques i de circulació.

edifici

Interior biblioteca render