Aquest dissabte 4 d’octubre, La Cúpula de Guastavino s’acomiada de l’Estranya parella al teatre La Massa. Aquesta serà la darrera oportunitat per gaudir d’aquest espectacle.

">

L'Estranya parella diu adéu aquest dissabte a La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:59
02/10/2014

estranya parellaAquest dissabte 4 d’octubre, La Cúpula de Guastavino s’acomiada de l’Estranya parella al teatre La Massa. Aquesta serà la darrera oportunitat per gaudir d’aquest espectacle.

Més de 800 persones ja han vist l'Estranya parella una comèdia on la convivència entre els dos protagonistes es fa difícil i desencadena situacions divertides i extremes, entre  el neuròtic de la neteja que vol endreçar el pis de l’amic i aquest, anàrquic i descuidat, que també vol posar ordre a la seva vida. Unes actituds contraposades que provoquen escenes d’humor excel•lents amb diàlegs intel•ligents i àgils entre els dos amics que provoquen una química especial a l’escenari i una complicitat amb el públic.

Podeu adquirir les entrades per la funció del dissabte 4 d'octubre a la web www.teatrelamassa.cat o directament a la taquilla dues hores abans de l’espectacle.

cartell estranya parella