Després de l’èxit aconseguit amb la campanya de mecenatge de Verkami,  la Mare Coratge i els seus fills engega la venda general d’entrades anticipades a través de la pàgina del teatre www.teatrelamassa.cat o a can Baylach.

">

Comença la venda anticipada d'entrades per Mare Coratge i els seus fills

Última revisió 12-02-2021 15:59
02/10/2014

Mare coratge i els seus fillsDesprés de l’èxit aconseguit amb la campanya de mecenatge de Verkami,  la Mare Coratge i els seus fills engega la venda general d’entrades anticipades a través de la pàgina del teatre www.teatrelamassa.cat o a can Baylach.

Mare coratge i els seus fills de Bertolt Brecht, és el nou projecte teatral del director vilassarenc Denis Fornés, que s’estrenarà el 15 de novembre al teatre La Massa. Aquesta setmana s’ha obert la venda anticipada d’entrades al preu de 15€ i es poden adquirir a través de la pàgina del teatre www.teatrelamassa.cat o a can Baylach (Plaça de la Vila, 19. Tel 93 753 06 54)

L’espectacle, que es representarà els dies 15, 16, 29 i 30 de novembre, compta amb un repertori de 30 actors, 30 cantants i un complert equip artístic que vol mantenir l’alt nivell que va assolir el director amb les altres dues produccions, La Gàbia de les boges i Bent.

Mare coratge actors