Tot i la intensa pluja que queia a les 7 de la tarda d'aquest dimarts, més de 300 persones s'han concentrat davant l'Ajuntament per donar suport a la Consulta del 9N després de la suspensió cautelar del decret de convocatòria de la Consulta per part del Tribunal Constitucional.

">

Més de 300 persones demanen poder votar

Última revisió 12-02-2021 15:59
30/09/2014

concentració ajuntaments 9nTot i la intensa pluja que queia a les 7 de la tarda d'aquest dimarts, més de 300 persones s'han concentrat davant l'Ajuntament per donar suport a la Consulta del 9N després de la suspensió cautelar del decret de convocatòria de la Consulta per part del Tribunal Constitucional.

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt s'ha sumat a la crida de l'ANC i Òmnium Cultural a concentrar-se davant dels ajuntaments. L'alcalde, Xavier Godàs, ha estat l'encarregat de llegir el manifest contra la suspensió del 9N i a favor del dret dels catalans i catalanes de poder votar. La convocatòria ha estat seguida per més de 300 vilassarencs i vilassarenques, que tot i la pluja, han volgut mostrar el seu desacord davant la decisió del Tribunal Constitucional. L'acte ha culminat amb crits d'"independència" i el Cant dels Segadors.

concentració ajuntaments 9n

concentració ajuntaments 9n