Els vint-i-sis alcaldes i alcaldesses del Maresme que formen part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), van trobar-se el passat dissabte 13 de setembre a Arenys de Munt per celebrar el cinquè aniversari de la primera consulta.

">

Xavier Godàs participa al cinquè aniversari de la consulta d'Arenys de Munt

Última revisió 12-02-2021 15:59
16/09/2014

trobada d'alcaldes arenys de muntEls vint-i-sis alcaldes i alcaldesses del Maresme que formen part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), van trobar-se el passat dissabte 13 de setembre a Arenys de Munt per celebrar el cinquè aniversari de la primera consulta.

L'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, al costat de vint-i-cinc alcaldes i alcaldesses del Maresme, va participar a l'acte de celebració del cinquè aniversari de la consulta d'Arenys de Munt per posar de manifest el suport del món local a la consulta del 9N. Durant els parlaments, Xavier Godàs, va recordar als assistents el procés que va conduir a la signatura de la Declaració de Vilassar ara fa un any. Un document que va servir per evidenciar el suport dels signants a la Declaració de Sobirania del Parlament de Catalunya, i que va establir donar recolzament a totes les accions sobiranistes i els acords a favor del dret a decidir adoptats pels municipis maresmencs.

Aquesta trobada també va servir per marcar els processos locals a seguir d'ara fins el 9N. El vicepresident de l'AMI, Pep Andreu,  va explicar que els ajuntaments catalans convocaran un ple extraordinari per donar suport a la consulta just després que el President de la Generalitat hagi signat el decret de convocatòria. Andreu també va demanar la màxima assistència dels ciutadans a aquests plens.