Els Diabòlics Anònims han continuat els actes de celebració dels seus 20 anys aquesta Festa Major. El passat dissabte 23 d'agost van celebrar-ho amb un acte institucional en presència de l'alcalde i regidors i el ja tradicional correfoc pels carrers de la Vila.

">

20 anys de Diabòlics Anònims

Última revisió 12-02-2021 15:59
27/08/2014

20 anys diabolicsEls Diabòlics Anònims han continuat els actes de celebració dels seus 20 anys aquesta Festa Major. El passat dissabte 23 d'agost van celebrar-ho amb un acte institucional en presència de l'alcalde i regidors i el ja tradicional correfoc pels carrers de la Vila.

Els Diabòlics Anònims es van envoltar d’amics per celebrar el vintè aniversari en el marc de la Festa Major dels Sants Genís. Van comptar amb la presència de les colles que els han  acompanyat durant aquest anys com són els Mansuets de Foc, Diables d'Argentona, Diables de Granollers, Diables del Vi d'Alella, Diables Macabres, Peluts del Foc y Diables d'Horta.

20 anys diabolics

20 anys diabolics

20 anys diabolics

20 anys diabolics

A la tarda, van fer la celebració oficial a l’Ajuntament amb els parlaments i el lliurament de records a les autoritats i a les colles convidades. Durant l’acte van convidar a cremar a l’alcalde, Xavier Godàs, i al regidor de Festes, Joan Adell que van poder exhibir els seus dots de diables al mig de la plaça de la Vila.

20 anys diabolics

20 anys diabolics

I a la nit va ser el moment d’encendre la vila amb el gran correfoc que va congregar centenars de persones i que va tenir un impactant final al parc de can Rafart.

correfoc

correfoc

correfoc








Podeu veure un tastet del que va ser el correfoc en aquest vídeo d’en David Naudin.