El Consell de la Vila, de la mà del seu vicepresident Salvador Grau, ha presentat aquest dijous al ple de juliol, el seu informe final on conclouen totes les propostes que han tingut com objecte d'estudi des de la seva creació el gener del 2013.

">

El Consell de la Vila presenta el seu informe final al Ple

Última revisió 12-02-2021 15:59
31/07/2014

ple consell de la vilaEl Consell de la Vila, de la mà del seu vicepresident Salvador Grau, ha presentat aquest dijous al ple de juliol, el seu informe final on conclouen totes les propostes que han tingut com objecte d'estudi des de la seva creació el gener del 2013.

L'informe final sorgeix de l'encàrrec que els va fer el consistori a principis de l'any 2013 d'elaboració d'un document que recollís una visió global del Vilassar actual i la seva projecció en els propers anys.

El document exposat consta d'una diagnosi sobre la situació de Vilassar destacant els elements més importants que consideren que han de ser estudiats en els propers anys com són l'augment de la pobresa i la precarietat, la pèrdua i la debilitat del teixit comercial i el potencial del patrimoni històric i cultural. Al voltant d'aquests tres àmbits s'han desenvolupat un seguit de propostes i línies de treball que han de servir per enfortir les debilitats i amenaces localitzades i aconseguir promocionar les oportunitats que pot generar la vila.       

Informe final del Consell de la Vila: