Després de superar amb nota la primera edició de la Vilassar Shopping Night, l’Associació de Comerciants suma un nou èxit d’assistència amb una segona edició que es va celebrar el passat dissabte a la nit a la plaça de l a Tela.  

">

Nou èxit d'assistència a la Vilassar Shopping Night

Última revisió 12-02-2021 15:59
28/07/2014

Shopping nightDesprés de superar amb nota la primera edició de la Vilassar Shopping Night, l’Associació de Comerciants suma un nou èxit d’assistència amb una segona edició que es va celebrar el passat dissabte a la nit a la plaça de l a Tela.  

La proposta de fira comercial nocturna de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Vilassar de Dalt va aconseguir novament un gran èxit de participació. Des de les 7 de la tarda i fins ben entrada la nit d'aquest dissabte 26 de juliol centenars de persones van passejar per les parades de la plaça de la Tela, van poder sopar a la fresca i escoltar música en directe.

Shopping night

Shopping night

En aquesta edició de la Vilassar Shopping Night s’hi podia trobar parades de les botigues del poble amb els seus productes als millors preus així com parades d'establiments d'alimentació que van donar l'oportunitat als vilassarencs i vilassarenques de sopar tastant els seus plats a la fresca. La música també va ser present a la festa amb l'actuació de diversos grups locals.

Shopping night

Shopping night