175 persones han participat aquest dimecres en el procés de selecció de personal pel nou Sorli Emocions, el complex comercial i d’oci que Sorli Discau està construint als terrenys de can Nolla.

">

Sorli Discau comença el procés de selecció pel nou complex comercial de can Nolla

Última revisió 12-02-2021 15:59
24/07/2014

visita obres can Nolla175 persones han participat aquest dimecres en el procés de selecció de personal pel nou Sorli Emocions, el complex comercial i d’oci que Sorli Discau està construint als terrenys de can Nolla.

La convocatòria ha despertat molt d’interès tant de persones de Vilassar de Dalt com de fora del municipi fins el punt que ha calgut obrir una llista d’espera per la impossibilitat de realitzar entrevistes a tots els interessats. Existeix el compromís, però, que en breu podrà donar-se resposta a la llista d’espera. El procés de selecció s’ha efectuat en col•laboració amb el Servei Local d’Ocupació tenint com a referència la borsa de treball local.

Sorli Discau ofereix una seixantena de llocs de treball repartits entre l’hotel, l’espai de restauració, l’equipament esportiu i el centre comercial. En aquest sentit, aquest mateix dimecres al matí, l’alcalde, Xavier Godàs, acompanyat d’alguns membres del consistori i tècnics municipals ha visitat les obres del nou complex comercial que preveu obrir a la tardor.

visita obres can Nolla

visita obres can Nolla

La comitiva municipal ha pogut veure in situ en quin punt es troben les obres. Han conegut els detalls del complex que comptarà amb un zona de restauració que trenca amb el concepte de restaurant tradicional i oferirà productes exclusius, un espai comercial dedicat a la bellesa, complements i parafarmacia amb productes d’alta gamma i l’hotel de 32 habitacions que s’allotja al planta superior. La planta subterrània està destinada a aparcament amb una capacitat de més d’un centenar de places.  

visita obres can Nolla

visita obres can Nolla


Pel que fa al centre esportiu, ubicat en un altre edifici, comptarà amb una sala de màquines, una sala d’activitats dirigides, un spà, un solàrium, sis pistes de pàdel i un aparcament soterrat.

visita obres can Nollavisita obres can Nolla

Segons els tècnics del complex les obres avancen segons els terminis previstos i es preveu que finalitzin a finals de setembre. La inauguració del complex està prevista a finals del més d’octubre en el cas del complex comercial i hoteler, i  el mes següent en el cas de l’equipament esportiu. La inauguració del complex està prevista a finals del més d’octubre. 

  

Render sorli