El Consorci del Parc de la Serralada convoca un any més el VI Concurs fotogràfic que té com a objectiu fomentar entre els usuaris i visitants el reconeixement dels valors naturals i culturals d’aquest territori.

">

VI Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Última revisió 12-02-2021 15:59
22/07/2014

VI concurs fotografic parcEl Consorci del Parc de la Serralada convoca un any més el VI Concurs fotogràfic que té com a objectiu fomentar entre els usuaris i visitants el reconeixement dels valors naturals i culturals d’aquest territori.

Enguany s'ha convidat a les entitats de fotografia dels municipis del parc a participar en la renovació del concepte i dinàmica del concurs. Han col•laborat en el disseny de les bases i participaran en el desenvolupament de les diferents fases del concurs.

S'estableix una única categoria digital, amb imatges capturades mitjançant càmera digital o dispositiu mòbil, amb el tema “el Parc de la Serralada Litoral”

Es poden presentar fotografies fins les 23:55 hores del 15 d'octubre de 2014. Totes les imatges s'han d'acompanyar d'un formulari de participació que podeu trobar a la web del Parc.

Consulteu tota la informació a http://parcs.diba.cat/web/litoral/concurs-fotos