Totes les escoles de Vilassar se sumen a la convocatòria de mobilització de Somescola.cat i participaran a la manifestació prevista per aquest dissabte 14 de juny a les 6 de la tarda a Barcelona.

">

Les escoles de Vilassar s'adhereixen a la mobilització de Somescola.cat

Última revisió 12-02-2021 15:59
13/06/2014

som escolaTotes les escoles de Vilassar se sumen a la convocatòria de mobilització de Somescola.cat i participaran a la manifestació prevista per aquest dissabte 14 de juny a les 6 de la tarda a Barcelona.

La mobilització de Somescola.cat d'aquest dissabte recorrerà el centre de Barcelona per defensar l'escola catalana i del dret a decidir el model educatiu. Amb el lema "Per un país de tots, decidim escola catalana", la marxa sortirà a les sis de la tarda del Passeig de Sant Joan amb la Gran Via, a la plaça Tetuan, i acabarà al passeig Lluís Companys, davant el Parc de la Ciutadella, on tindrà lloc la lectura d'un manifest i diverses actuacions. Somescola.cat reclama mantenir el model vigent d'escola catalana, quan pot fer-se efectiva la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga a cinc escoles catalanes a impartir en castellà un 25% de l'horari lectiu. La coordinadora d'escoles cíviques i educatives fa una crida a la mobilització conjunta de la comunitat educativa i del país per impedir el trencament del model educatiu català.