L'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, i el director general de Sorli Discau, Julio Santos, van rubricar, el passat dijous, un conveni de col•laboració per promocionar la Vila.

">

L'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb Sorli Discau

Última revisió 12-02-2021 15:59
12/05/2014

Signatura conveni Sorli DiscauL'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, i el director general de Sorli Discau, Julio Santos, van rubricar, el passat dijous, un conveni de col•laboració per promocionar la Vila.

El conveni signat té dues vessants. D'una banda, donar suport a diverses activitats programades a Vilassar de Dalt durant aquest any i que tenen un cert interès turístic i de promoció de la Vila com són el Festival Vilazari 978, el festival de curtmetratges La nit mes curta o la Fira del Bolet. D'altra banda, Sorli Discau i l'Ajuntament aposten per la creació d'un viver d'empreses i un espai de coworking (Forma de treball cooperatiu que permet a professionals independents, emprenedors i pimes compartir un mateix espai de treball). Aquestes instal·lacions s'ubicaran a la segona planta del complex comercial Sorli Discau i del mercat de can Robinat amb un lloguer econòmic per fer-ho viable. La signatura d'aquest conveni suposa un gran pas per la regidoria de Promoció Econòmica i per al desenvolupament d'aquests projectes durant el 2014. Des del consistori es fa una valoració molt positiva dels bons resultats que s'aconsegueixen amb la col·laboració entre els sectors públic i privat.