La formació en turisme ja és una realitat a Vilassar de Dalt gràcies al treball conjunt de dues empreses locals com són Escola Da Vinci i Tanit Didàctica i Difusió Cultural.

">

Vilassar de Dalt oferirà formació en Turisme a partir del curs vinent

Última revisió 12-02-2021 15:59
02/04/2014

vilazariLa formació en turisme ja és una realitat a Vilassar de Dalt gràcies al treball conjunt de dues empreses locals com són Escola Da Vinci i Tanit Didàctica i Difusió Cultural.

Vilassar de Dalt oferirà el Certificat de Professionalitat de Promoció turística local i informació al visitant després que el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya hagi homologat l'Escola DaVinci per poder impartir-lo. El curs anirà a càrrec de DaVinci i Tanit, dues empreses locals que s'han unit per oferir un programa de qualitat en formació turística. 
Això amplia la oferta formativa al municipi i se suma als projectes de promoció de la Vila engegats des del consistori per atreure turisme familiar. com són els grans esdeveniments culturals i esportius, les vistes turístiques per conèixer el patrimoni o el futur complex hoteler de can Nolla.