Tot i les previsions de pluja, un Sol esplèndid va acompanyar la celebració dels quinze anys de l'Aplec de la Sardana el passat diumenge. Un dels moments més destacats de la jornada la van protagonitzar els prop de 250 alumnes de les tres escoles en una ballada conjunta del projecte SardaTic.

">

L'Aplec de la Sardana celebra els seus 15 anys

Última revisió 12-02-2021 15:59
24/03/2014

Inauguració Aplec sardanaTot i les previsions de pluja, un Sol esplèndid va acompanyar la celebració dels quinze anys de l'Aplec de la Sardana el passat diumenge. Un dels moments més destacats de la jornada la van protagonitzar els prop de 250 alumnes de les tres escoles en una ballada conjunta del projecte SardaTic.

La Cobla Mediterrània va ser l'encarregada d'encetar el repertori sardanístic de la quinzena edició de l'Aplec de la Sardana de Vilassar de Dalt. La jornada va continuar de la mà les cobles Jovenívola de Sabadell, Principal del Llobregat, Marinada, Sant Jordi i Ciutat de Girona que van interpretar sardanes temàtiques amb títol de nombre.

fira artesans

Aplec sardanes

Aplec sardanes

Aplec sardanes

A dos quarts d'onze del matí, es va celebrar la inauguració oficial a càrrec de la presidenta del Grup Sardanista de Vilassar de Dalt, Rosa Maria Prats, l'alcalde Xavier Godàs i la resta d'autoritats locals i representants del Pubillatge.

Al llarg de tot el dia, centenars de persones van visitar l'aplec i la fira d'artesans que any rere any acompanya aquest cita cultural del municipi.

Un dels moments àlgids de la jornada la van protagonitzar els prop de 250 alumnes de les tres escoles del municipi que van fer una ballada conjunta de culminació del projecte SardaTic.

sardatic

sardatic