Aquest dimarts s'ha donat el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques que, fins el 30 d'abril, promocionen la cuina del pèsol del Maresme en les seves diferents variants. Prop d'un centenar de restaurants de 18 municipis de la comarca, entre els quals hi ha Vilassar de Dalt, presenten una variada oferta de plats que tenen el pèsol com a ingredient estrella.

">

Comencen les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:59
18/03/2014

jornades pèsolAquest dimarts s'ha donat el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques que, fins el 30 d'abril, promocionen la cuina del pèsol del Maresme en les seves diferents variants. Prop d'un centenar de restaurants de 18 municipis de la comarca, entre els quals hi ha Vilassar de Dalt, presenten una variada oferta de plats que tenen el pèsol com a ingredient estrella.

La cuina del pèsol del Maresme és una de les jornades gastronòmiques amb més tradició a la comarca. La bona qualitat de les diferents varietats que es conreuen al nostre territori donen una garantia acreditada al producte que ja es considerat com una joia gastronòmica.

A l'edició 2014 de la Cuina del Pèsol del Maresme hi participen prop d'un centenar d'establiments (entre restaurants i establiments de menjar cuinat) de 18 municipis: Teià, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Mataró, Òrrius, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

El Racó de can Feliu és el restaurant encarregat de presentar el plat amb pèsols en aquesta edició de les Jornades.