Un centenar de persones van assistir el passat dissabte 15 de març a la presentació pública de Petits i Grans, la nova associació que neix de l'interès creixent de pares i mares per aprendre i compartir experiències relacionades amb la criança i l'educació dels infants.

">

Es presenta la nova associació Petits i grans

Última revisió 12-02-2021 15:59
17/03/2014

presentació petits i gransUn centenar de persones van assistir el passat dissabte 15 de març a la presentació pública de Petits i Grans, la nova associació que neix de l'interès creixent de pares i mares per aprendre i compartir experiències relacionades amb la criança i l'educació dels infants.

L'acte va estar presidit per la regidora d'Educació de l'Ajuntament, Maria Lluïsa Ruhí, que va  fer una breu explicació de com ha sorgit Petits i grans i la relació que mantindrà amb la regidoria i amb l'Ajuntament. Tot seguit, es van presentar quatre de les mares impulsores: Paula Lloret, Helen Casanovas, Esther Mira i Maria Garcia que van explicar quins motius les han portat a tirar endavant aquest projecte, quins objectius tenen i quines són les activitats que volen portar a terme.

Tal i com expliquen els mateixos impulsors, Petits i Grans respon a la necessitat de viure la criança en comunitat, de compartir experiències, de fer pinya davant el gran repte de fer de pares i mares i de viure la criança d'una manera més plena i conscient. Es tracta d'un espai on les famílies ens trobem per aprendre els uns dels altres i també d'experts convidats, on fer-nos preguntes i cercar respostes. Un espai on no es jutja si allò que fem està bé o malament, sinó on senzillament compartim, escoltem i aprenem.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència d'Enrique Blay que ha explicat d'una manera molt gràfica i planera quines són les “Claus de la Comunicació Emocional i la Resolució de Conflictes”, amb els nostres fills/filles i ha respost les preguntes dels assistents. Enrique Blay  és Diplomat en Psicologia del Desenvolupament per la Bircham International University, és un apassionat de l'estudi de les emocions en nadons i nens. Diplomat també en teràpia de Reintegració Psico-emocional, i especialista i Grau Superior en Anatheòresis.

presentació petits i granspresentació petits i grans

presentació petits i grans