El Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, ha visitat aquest dissabte al matí el teatre de La Massa per conèixer de primera mà l'obra de Rafael Guastavino. La visita suposa l'inici d'una relació entre l'Ajuntament i la Generalitat a través de la qual es vol donar un gran impuls internacional a la figura de l'arquitecte valencià.

">

Vilassar de Dalt rep el Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell

Última revisió 12-02-2021 15:59
22/02/2014

visita conseller MascarellEl Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, ha visitat aquest dissabte al matí el teatre de La Massa per conèixer de primera mà l'obra de Rafael Guastavino. La visita suposa l'inici d'una relació entre l'Ajuntament i la Generalitat a través de la qual es vol donar un gran impuls internacional a la figura de l'arquitecte valencià.

El Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, s'ha desplaçat fins a Vilassar de Dalt per vistar en primera persona el teatre de la Massa, un dels edificis cabdals de l'obra de Guastavino.

visita conseller Mascarellvisita conseller Mascarell

El Conseller ha estat rebut per una comitiva presidida per l'alcalde, Xavier Godàs, i regidors i regidores del consitori on no hi ha faltat una representació del Museu, membres de la Comissió Guastavino i representants de diferents entitats culturals vilassarenques. El Conseller Mascarell ha signat el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i tot seguit ha visitat les instal·lacions del teatre.

visita conseller Mascarell

visita conseller Mascarell

visita conseller Mascarell

Aquest primer acostament amb la Generalitat ha se servir per començar a treballar conjuntament per a la promoció de l'obra Guastavino dins i fora del país. Un dels eixos centrals serà l'impuls internacional de la Biennal que es va gestar a Vilassar de Dalt l'any 2009.

El possible acord amb la Generalitat està en línia amb les converses mantingudes amb l'Ajuntament de Barcelona després de la visita del regidor de Cultura, Jaume Ciurana. L'objectiu de tot plegat és el de la promocionar internacionalment l'obra i la figura de l'arquitecte valencià a través de diferents vies de projecció cultural.