Els dies 30, 31 de maig i 1 de juny, Vilassar de Dalt es convertirà en el centre de la fotografia analògica amb la segona edició del Festival Revela-T. Si voleu col•laborar amb les festa no dubteu en assistir a la reunió que tindrà lloc a la sala de Plens de l'Ajuntament el proper dimarts dia 25 a les 8 del vespre.

">

La segona edició del festival Revela-T busca voluntaris

Última revisió 12-02-2021 15:59
20/02/2014

RevelatEls dies 30, 31 de maig i 1 de juny, Vilassar de Dalt es convertirà en el centre de la fotografia analògica amb la segona edició del Festival Revela-T. Si voleu col•laborar amb les festa no dubteu en assistir a la reunió que tindrà lloc a la sala de Plens de l'Ajuntament el proper dimarts dia 25 a les 8 del vespre.

El Revela-T ha esdevingut l'únic festival mundial dedicat única i exclusivament a la fotografia analògica. Aquesta singularitat es vol aprofitar per convertir l'esdeveniment en un referent dins el món de la fotografia i, al mateix temps, aprofitar l'impuls econòmic que pot suposar per Vilassar de Dalt. És per aquest motiu que, des de l'organització, es demana la participació i la implicació ciutadana amb qualsevol tipus de col·laboració: ajudant en l'organització, muntatge d'exposicions, difusió, participant en portar el bar els dies del festival, o bé acollint a alguns dels participants al festival.

A l'edició d'aquest any s'han organitzat més exposicions i tallers. Visitaran el festival  figures de la fotografia com Juan Manuel Castro Prieto, Quinn Jacobson o Ribas Prous. També s'exposaran els fons analògics de dues de les galeries més emblemàtiques de Barcelona, la galeria Valid Foto i la galeria Tagomago. Unes setmanes abans del festival, Ilan Wolf, un referent mundial de la fotografia estenopeica vindrà a fer tallers per als alumnes de les escoles del municipi. El resultat es podrà veure en una exposició al Casal.

Aquest són només algunes de les pinzellades que s'emmarquen dins el Revela-T 2014, una edició que aspira a fer-se el seu lloc en el món de la fotografia analògica a nivell munidial i que omplirà Vilassar de Dalt del 30 de maig a l'1 de juny.

Revelat

Revelat