L’Ajuntament ha engegat els treballs de repintat de carrers per tal de millorar la mobilitat i l’aparcament del municipi.

">

Petites accions que milloren el municipi: repintat de carrers

Última revisió 12-02-2021 15:59
18/02/2014

pintat de carrersL’Ajuntament ha engegat els treballs de repintat de carrers per tal de millorar la mobilitat i l’aparcament del municipi.

repintat de carrers plaçaEls treballs inclouen, d'una banda, la senyalització horitzontal amb l'objectiu de reforçar la seguretat de la mobilitat (passos de vianants, stop...) i, de l'altra, la pintura viària per tal d'optimitzar l'espai públic destinat a aparcament i que afecta tant a places d'aparcament lliure (blanques) com les de rotació (blaves o grogues) i les reservades (minusvàlids, càrrega i descàrrega...)

El repintat de places d’aparcament, conjuntament amb modificacions en la senyalització vertical, ha permès augmentar el número de places tant de cotxe com de motos. En alguns casos, si la secció del carrer ho permet, s’està aprofitant el repintat per augmentar els amples de pas pels vianants. Fins ara s’ha fet al tram de zona blava del carrer Manuel Moreno i a la zona groga del carrer Murillo amb Riera Salvet. També s'està actuant al tram del carrer Manuel Moreno (a l'alçada del Casinet) on s'ha eliminat una plaça de CiD i s'ha reconvertit en una plaça per a turismes i s'han incrementat les places de motos.

A la plaça de la Vila s'ha eliminat una de les dues places de minusvàlids i s'han incrementat les places per a turismes i motos. D'altra banda, les reserves d'aparcament del CAP seran obertes a tothom en horari nocturn i caps de setmana.

L'objectiu d'aquests treballs és millorar la funcionalitat de la senyalització així com la mobilitat i la seguretat vial del municipi.