sardatic banner

">

La cobla i la sardana arriben a Vilassar de Dalt a càrrec de la Cobla del "SardaTIC"

Última revisió 12-02-2021 15:59
14/02/2014

Dijous 13 de febrer al matí, els nens i nenes de 2n, 4t i 6è de Primària de les tres escoles de Vilassar de Dalt han assistit a l'estrena del "SardaTIC, el concert!", un concert pedagògic de cobla que dóna a conèixer aquesta agrupació musical autòctona de Catalunya i els seus instruments d'una manera lúdica i didàctica.

sardatic banner

Sardatic concertAquesta proposta forma part del projecte SardaTIC, que segueixen per segon any consecutiu, les tres escoles del municipi. "SardaTIC, el concert!" ha estat creat expressament per a complementar el projecte SardaTIC. Així mateix, la "Cobla del SardaTIC" ha estat formada única i exclusivament per a aquesta proposta i els músics han estat seleccionats pels seus perfils pedagògics i musicals, així com per la seva capacitat escènica.

La cobla del SardaTIC, coordinada per Xavi Piñol, està formada pels següents músics:
Flabiol i tamborí: Montse Soques
Tibles: Xavi Piñol i Jaume Yelo (i bateria)
Tenores: Isaac Vilanova i Valentí Maymó
Trompetes: Gabriel Prieto i Marc Solanelles
Trombó: Joan Granados
Fiscorns: Marcel Puig i Àngel Fernández
Contrabaix: Oriol Roca

El SardaTIC és un projecte telemàtic en que vàries escoles treballen de forma col•laborativa a través d'un blog aspectes relacionats amb la sardana i la cobla, d'una manera moderna i lúdica. A més de les activitats telemàtiques, també es programen dues activitats presencials: "SardaTIC, el concert!" i la ballada final que es posarà en escena el proper diumenge 23 de març en motiu de l'Aplec de la Sardana.

El Projecte SardaTIC va néixer a Vilassar de Dalt i aquest curs escolar es porta a terme també a altres municipis: Solsona, Cardona, Vilassar de Mar i Cornellà.
Podeu consultar el blog dels nens i nenes de 4t de Vilassar de Dalt a: http://sardatic1vdd2014.blogspot.com.es/ I el blog de 5è i 6è a: http://sardatic2vdd2014.blogspot.com.es/

Més informació sobre el projecte: http://sardatic.blogspot.com.es/