www.escolainfantilcanroura.cat. Un espai on es poden consultar els horaris, el calendari o les quotes, les activitats que es porten a terme al centre i tota la informació referent a preinscripció i matriculació.

">

La Llar d'infants can Roura estrena pàgina web

Última revisió 12-02-2021 15:59
10/02/2014

La Llar d'infants can Roura ha estrenat pàgina web accessible des de www.escolainfantilcanroura.cat. Un espai on es poden consultar els horaris, el calendari o les quotes, les activitats que es porten a terme al centre i tota la informació referent a preinscripció i matriculació.

portada llar infantsEn el nou espai web www.escolainfantilcanroura.cat es pot consultar tota aquella informació de la Llar d'inafnts com el projecte educatiu, la normativa o les activitats que desenvolupen al llarg de l'any. La pàgina també mostra l'organigrama de l'equip docent i dóna a conèixer els diferents serveis que ofereix com el de menjador, les permanències, l'anglès o el psicopedagògic. També s'informa periódicament i amb fotografies de les activitats destacades que fan els nens i nenes a l'escola.

L'enllaç per accedir al web des de la pàgina de l'Ajuntament de Vilassar està dituat a l'espai de les targetes al peu de la portada.

banner llar d'infants