L'Hospital de Sant Pere amplia els seus serveis d'atenció a les persones grans amb la posada en marxa del Centre d'Atenció Diürn operatiu els set dies de la setmana.

">

L'Hospital de Sant Pere posa en marxa un nou servei d'atenció diürna

Última revisió 12-02-2021 15:59
27/01/2014

Centre atenció diürnL'Hospital de Sant Pere amplia els seus serveis d'atenció a les persones grans amb la posada en marxa del Centre d'Atenció Diürn operatiu els set dies de la setmana.

Amb aquest nou servei es vol donar un suport complementari a les famílies amb persones grans dependents que no poden deixar-les soles a casa durant el dia.El Centre d'Atenció Diürn va dirigit a persones a partir de 60 anys i ofereix serveis de manutenció, rehabilitació i gimnàs, infermeria, higiene, suport psicològics i diversos tallers i activitats lúdiques. També ofereix als usuaris serveis complemantaris com el de perruqueria, podologia, transport adaptat i dutxa geriàtrica.

El servei té un horari flexible que va des de 2/4 de 9 del matí a 7 de la tarda els set dies de la setmana. El preu variarà segons la necessitat d'ús de cada persona.

Per fer la sol·licitud de plaça cal dirigir-se al mateix centre situat a l'Avinguda Santa Maria, 20 de Vilassar de Dalt.

Més informació en el següent díptic informatiu: