Chenoa és un dels plats forts de la nova programació del teatre La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:59
22/01/2014

El Teatre La Massa ha presentat la programació de la temporada hivern-primavera 2014 que arrenca aquest mateix cap de setmana. De nou, el teatre vilassarenc ofereix una programació variada amb teatre, dansa, música i cinema amb la voluntat d'explotar al màxim les possibilitats de la instal·lació.

programació la massa primavera 2014La programació comença aquest diumenge dia 26 amb la projecció de Frozen, la darrera pel•lícula de Disney que, entre altres reconeixements, ha estat nominada a l’Òscar a la millor pel•lícula d’animació.
Al llarg dels propers mesos diversos noms destacats trepitjaran el teatre com la cantant Chenoa presentant el seu últim disc "Otra dirección" el proper 29 de març o l'actriu Montserrat Carulla amb l’espectacle que representa el seu comiat dels escenaris, Iaia, que interpreta amb el seu nét. Daniel Higiénico, el mag Txema, la soprano Begoña Alberdi, Flipi, Joan Isaac o les Bruixes de Burriac completaran una temporada que s’allargarà fins el 17 de maig.

Les entrades anticipades per als espectacles es poden adquirir en línia a través de:www.4tickets.es/LaMassa o personalment a Electrodomèstics i regals, Imma Baylach. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54.