Aquest mes de novembre se celebren 2 anys de l'inici del projecte Flash de Contes, un espai creat per la Biblioteca de Vilassar de Dalt on persones de la vila expliquen contes als més petits.

">

La Biblioteca Pau Piferrer celebra 2 anys de Flash de Contes

Última revisió 12-02-2021 16:00
22/10/2013

flashAquest mes de novembre se celebren 2 anys de l'inici del projecte Flash de Contes, un espai creat per la Biblioteca de Vilassar de Dalt on persones de la vila expliquen contes als més petits.

El proper mes de novembre farà 2 anys que vam començar el projecte Flash de contes.

El projecte Flash de contes ha estat una alenada d’aire fresc en un moment de dificultats. Econòmicament  no era possible sostenir les sessions de l’Hora del conte però la Biblioteca no volia que els més petits es quedessin sense aquesta activitat i van demanar ajut.

Les responsables de la Biblioteca Pau Piferrer expliquen que feia temps que els feia il•lusió treballar amb gent del poble i aquesta va ser l’oportunitat. Els contes els expliquen persones de Vilassar de Dalt o vinculades al nostre poble: avis, àvies, tiets, tietes, pares, mares, mestres,  membres d’entitats ...tots són narrador per un dia. 

Des de la Biblioteca volen donar les gràcies a totes aquestes persones que durant dos anys han col·laborat voluntàriament en aquest projecte i que han fet possible que als infants no els hagi faltat un espai tan fonamental de lleure i cultura com és la difusió de la lectura a través de la paraula.

Si voleu participar només cal que us poseu en contacte amb la Biblioteca Pau Piferrer.