Aquest cap de setmana Vilassar de Dalt es vesteix de tardor per acollir una nova edició de l'Exposició de Bolets i la Fira del Bolet.

">

La Fira del Bolet torna aquest cap de setmana

Última revisió 12-02-2021 16:00
21/10/2013

Fira del boletAquest cap de setmana Vilassar de Dalt es vesteix de tardor per acollir una nova edició de l'Exposició de Bolets i la Fira del Bolet.

Els actes de la Fira del bolet de Vilassar de Dalt començaran ja divendres al vespre amb la presentació, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, de Vilassar de Dalt Micològic i de les Jornades Gastronòmiques del bolet al Maresme amb la presència del SR. Jaume Borrell, president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme.

Dissabte, les activitats començaran al matí amb una sortida a buscar bolets i la tradicional exposició que es podrà veure durant tot el cap de setmana i amb el primer tast de bolets a partir de les 6 de la tarda.

El plat fort, però, arribarà diumenge amb la 14 edició de la Fira del Bolet que reunirà al Carrer Marquès de Barberà desenes de parades dels productes més diversos relacionats amb el món dels bolets. Diumenge també hi haurà l'oportunitat de tastar els bolets amb botifarra esparracada durant tot el dia. A la una del migdia, a l'era del Museu Arxiu es farà l'anunci de la persona guardonada amb el Bolet d'Or 2013.  

El trànsit en el tram de Riera Targa, entre el carrer Emili Masriera i l'Av. Sant Sebastià, es veurà afectat de les 09.30h i fins les 21h a causa de la celebració de la Fira del Bolet. Aquest tram de la Riera serà només de sentit descendent i es prohibirà la circulació de pujada, és a dir cap a la piscina municipal.

La parada de l'empresa Casas quedarà anul·lada durant tot el dia, per la qual cosa els usuaris hauran de traslladar-se a la parada de la Riera de Targa que es troba davant del supermercat Sorli Discau.

Durant tot el matí s'habilitarà un bus llançadora de 55 places entre la cruïlla de la Riera de Targa amb Narcís Monturiol i la Fira.

Per altra banda, durant tota la jornada, l'aparcament de can Manyer estarà obert de manera gratuïta per a tots els visitants.