En un acte celebrat al Pavelló Poliesportiu de can Banús, el club Atlètic Català va presentar la temporada 2013-2014 amb partits amistosos i la presència de l'alcalde, la regidora d'esports i el president del club.

">

L'Atlètic Català inaugura la temporada 2013-2014

Última revisió 12-02-2021 16:00
17/10/2013

At. CatalàEn un acte celebrat al Pavelló Poliesportiu de can Banús, el club Atlètic Català va presentar la temporada 2013-2014 amb partits amistosos i la presència de l'alcalde, la regidora d'esports i el president del club.

At. CatalàEl dissabte passat dia 12 d’octubre, el Club Atlètic Català  de Vilassar de Dalt va fer la presentació oficial de la temporada 2013-2014 al pavelló poliesportiu can Banús. Després de disputar un parell de partits amistosos de les categories Infantil i Cadet de l’Atlètic Català contra els equips Aleví i Infantil del  F.C. Barcelona, es van fer els parlaments del president del Club, de la regidora d’esports de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, Imma Ninet i de l’alcalde de la vila, Xavier Godàs. El president va destacar el fet d’haver superat ja els 15 anys des de la creació del club, la regidora va parlar de la importància de la pràctica esportiva en els nivells d’iniciació i finalment l’alcalde va destacar el caràcter inclusiu del Club Atlètic Català amb la política social que duu a terme integrant també en el club famílies amb problemàtiques socials o econòmiques.
L'acte va finalitzar amb petit refrigeri per tots els nois i noies i les seves famílies.