Aquest divendres, 20 de setembre comença la IV Setmana del Vi DO Alella, amb la participació de fins a 21 municipis.

">

S'inicia la quarta edició de la Setmana del Vi DO Alella

Última revisió 12-02-2021 16:00
20/09/2013

alellaAquest divendres, 20 de setembre comença la IV Setmana del Vi DO Alella, amb la participació de fins a 21 municipis.

Badalona, Mataró i Granollers se sumen, aquest any, a la Setmama del Vi DO Alella, un aparador del vi que aglutina més d'una setantena d'activitats i que se celebra del 20 de setembre al 6 d'octubre.

La IV Setmana del Vi DO Alella estén el seu àmbit d'influència i arriba ja a 21 municipis en la quarta edició d'una iniciativa enoturística que té la voluntat de donar a conèixer els vins de la Denominació d'Origen i el patrimoni cultural i gastronòmic del territori.

Seran 17 dies al llarg dels quals s'han programat prop d'una setantena d'activitats. Al programa s'hi poden trobar tasts de vins i maridatges, sortides, visites a cellers, passejades en poni i en segway, xerrades, concerts, lectures literàries, cinefòrum, concurs de fotografies, activitats infantils, exposicions, tallers, propostes artístiques, entre d'altres esdeveniments, com ara la Festa de la Verema de Sant Fost de Campsentelles, la Vinalia Rustica del Parc Arqueològic Cella Vinaria-CAT o la Fira dels Rabassaires de 1900 de Martorelles. Vilassar de Dalt hi participa amb un concert de petit format i un tast de vins en un marc únic com és l'era de la masia de can Boquet.

Enguany, la Setmana del Vi tindrà presència a 21 localitats del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès: Alella, Argentona, Badalona, Barcelona, Cabrera de Mar, Cabrils, el Masnou, Granollers, la Roca del Vallès, Martorelles, Mataró, Montornès del Vallès, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Fos de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

El programa de la IV Setmana de la DO Alella s'ha presentat aquest dimecres, 18 de setembre, a la masia de Carrancà de Martorelles en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde d'Alella i president del Consorci DO Alella, Andreu Francisco, acompanyat per l'alcalde de Martorelles, Romuald Velasco, i el regidor de Treball, Promoció Ocupacional, Comerç i Turisme de Martorelles, Ramón Galí.

La IV Setmana del Vi DO Alella arrenca el 20 de setembre a les 19h amb el tast de vins i la xerrada "El Terrer de la DO Alella" que oferirà Enric Gil, enòleg del celler Can Roda de Santa Maria de Martorelles a l'àmbit cultural del Corte Inglés del Portal de l'Àngel de Barcelona.

Per veure el programa complet, cliqueu aquí.