Després que dimarts 27 d'agost la pluja obligués a ajornar els darrers actes de la Festa Major de Sant Genís, aquest diumenge la Plaça de la Vila es va omplir per acomiadar la festa amb sardines, havaneres i rom cremat.

">

La sardinada i les havaneres tanquen la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 16:00
02/09/2013

HavaneresDesprés que dimarts 27 d'agost la pluja obligués a ajornar els darrers actes de la Festa Major de Sant Genís, aquest diumenge la Plaça de la Vila es va omplir per acomiadar la festa amb sardines, havaneres i rom cremat.

Una Plaça de la Vila plena de gom a gom va acomiadar, aquest diumenge 1 de setembre, la Festa Major de Sant Genís amb la sardinada popular i la tradicional cantada d'havaneres.

Durant la sardinada, que amb tres edicions ja s'ha convertit en una cita ineludible de la Festa Major, es van servir uns 50kg de Sardines que els assistents van poder acompanyar amb pa amb tomàquet.

Sardinada Sardinada

Sardinada


Després de sopar, els vilassarencs Serra de Marina van pujar a l'escenari de la Plaça de la Vila per oferir el tradicional concert d'havaneres que tanca la Festa Major. Com és costum, el rom cremat es va servir a la mitja part del concert.

Havaneres Havaneres

Havaneres Havaneres