L'Ajuntament iniciarà aquesta prova pilot aquest mateix divendres i la Plaça del Teatre estarà tancada al trànsit rodat entre les 14.00h dels divendres i fins les 8.00h dels dilluns durant els mesos d'estiu.

">

La Plaça del Teatre estarà tancada al trànsit els caps de setmana

Última revisió 12-02-2021 16:01
25/07/2013

Plaça TeatreL'Ajuntament iniciarà aquesta prova pilot aquest mateix divendres i la Plaça del Teatre estarà tancada al trànsit rodat entre les 14.00h dels divendres i fins les 8.00h dels dilluns durant els mesos d'estiu.

L'Ajuntament tirarà endavant, des d'aquest cap de setmana una prova pilot per a la gestió del trànsit i la convivència a la Plaça del Teatre, considerant que es tracta d’un espai que ha de guanyar en qualitat d’ús, centralitat i convivència per a les famílies de Vilassar de Dalt.

Amb la voluntat d’aprofitar el període d’estiu, i segons acord de la Junta de Govern Local de 18 de juliol de 2013, el consistori vol provar de tancar el trànsit rodat a la Plaça del Teatre els caps de setmana des del Passatge Bonaventura Gomis, a partir de les 14 hores dels divendres fins els dilluns a les 8. L'Ajuntament considera que d’aquesta manera s'afavorirà el gaudi veïnal i dels vianants per l’espai públic sense que això impliqui perjudicar ni el trànsit ni l’aparcament habilitat a la zona, ja que es podrà aparcar i desaparcar entrant i sortint per la baixada de Font de la Teula.

Durant el mes de setembre es convocarà una trobada veïnal per presentar el projecte integral d’intervencions que es vol implantar a la Plaça, per tal que els veïns siguin partícips de tot el procés. Serà també el moment de valorar la mesura del tancament de trànsit els caps de setmana.

L'alcalde de Vilassar de Dalt, en una carta enviada als veïns de la zona, els convida a fer un ús de l’espai en clau de convivència i respecte, i que, especialment, es tinguin en compte els drets del veïnat més vinculat a la Plaça del Teatre.