La nova programació del teatre vilassarenc comptarà amb noms com el Mag Lari, Berto Romero o Els Sirex en una temporada que obriran El Ternal Teatre i La Cúpula de Guastavino amb Bent.

">

La producció vilassarenca Bent obrirà la temporada tardor-hivern del Teatre La Massa

Última revisió 12-02-2021 16:01
23/07/2013

Massa 2013La nova programació del teatre vilassarenc comptarà amb noms com el Mag Lari, Berto Romero o Els Sirex en una temporada que obriran El Ternal Teatre i La Cúpula de Guastavino amb Bent.

Dissabte 28 de setembre es donarà el tret de sortida a la temporada tardor-hivern 2013 del Teatre La Massa amb Bent de Martin Sherman dirigida per Denis Fornés i interpretada per membres de La Cúpula de Guastavino i El Ternal Teatre. Aquesta producció es podrà veure en tres sessions més, el 29 de setembre i el 5 i 6 d'octubre. La presència vilassarenca a La Massa, però, no es quedarà aquí perquè El Casal Popular presentarà la proposta familiar El Flautista D'Hamelin el 27 d'octubre i El Ternal Teatre tornarà amb Els Pastorets de Vilassar durant les festes de Nadal. El 30 de novembre la música serà la protagonista amb el concert Sons de Vilassar en homenatge a Jaume Campins.

Entre tot això noms com els de Berto Romero, el Mag Lari, o els Sirex estaran acompanyats d'altres propostes de tot tipus com La obra, una proposta de l'Associació de Capacitats Integrades o un homenatge a Joan Manuel Serrat i Joaquin Sabina amb l'espectacle Dos pájaros y un tiro.