El conveni, de 4 anys de vigència, estipula el preu del lloguer de la instal·lació, de titularitat municipal, així com les obligacions i drets de cadascuna de les parts en la gestió i explotació del camp. Aquest conveni suposa un nou model de gestió de la instal·lació, pel qual el CE Vilassar assumeix la plena gestió de l’equipament.

">

Viserma i el CE Vilassar signen un conveni per la gestió del Camp de futbol de Vallmorena

Última revisió 12-02-2021 16:01
18/07/2013

CE VilassarEl conveni, de 4 anys de vigència, estipula el preu del lloguer de la instal·lació, de titularitat municipal, així com les obligacions i drets de cadascuna de les parts en la gestió i explotació del camp. Aquest conveni suposa un nou model de gestió de la instal·lació, pel qual el CE Vilassar assumeix la plena gestió de l’equipament.

CE VilassarEn un acte celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt el passat dijous 11 de juliol, representants de VISERMA, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i del CE Vilassar van signar el conveni que regularà l'explotació del Camp de Futbol de Vallmorena per als propers 4 anys (de l'1 de juliol de 2013 al 30 de juny de 2017).

Aquest acord ve precedit per dos convenis anteriors, un de desembre de 2007 entre l'Ajuntament i Viserma que encomanava la gestió del camp per 10 anys i un segon conveni, signat el maig de 2009 entre Viserma i el CE Vilassar per la gestió de la instal·lació durant un període de 5 anys que expirava aquest 2013.

Segons el conveni, el CE Vilassar continuarà explotant i gestionant la instal·lació, de titularitat municipal, a canvi d'un lloguer anual de 18.000€ més IVA. Amb aquest nou conveni, però, s'estableixen unes noves bases que regularan l'explotació del Camp de Futbol de Vallmorena. L'acord estableix que serà el CE Vilassar qui explotarà la instal·lació sota la supervisió de VISERMA. Aquest conveni suposa novetats com ara que el Club assumeix la gestió quotidiana de l'equipament, que el Club percep els ingressos del lloguer del bar i de les pistes per tercers (fins ara a mitges amb l'Ajuntament) o que el Club pagarà la neteja i el 40% dels consums fins a un màxim de 10.000€. El conveni, a més, s’acompanya d’un pla d’estalvi energètic estimulant, així, l’aplicació del PAES en aquest equipament.

Per altra banda, i en el mateix acte, també es va signar un acord entre l'Ajuntament, Viserma i el CE Vilassar per a la compensació de deutes pendents entre les parts. Des de la finalització del contracte anterior Viserma havia contret un deute amb el CE Vilassar de més de 20.000€ pel concepte de lloguers del camp de futbol 7. Per altra banda, el CE Vilassar mantenia un deute de prop de 59.000€ amb Viserma pel concepte de lloguer del camp de futbol 11. Finalment l'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha de consignar en el pressupost les quantitats equivalents al lloguer del camp (prop de 59.000€) a favor del CE Vilassar. Segons l'acord signat l'11 de juliol, el CE Vilassar cedeix el crèdit que manté amb l'Ajuntament a Viserma reconeixent, les dues parts, el deute de 58.772€, saldat. Finalment Viserma i el CE Vilassar acorden compensar el deute de 20.731€ que Viserma té amb el club amb els primers pagaments que el CE Vilassar ha de realitzar a Viserma en concepte de consums del Camp de futbol.

Aquests acords representen el final d'un llarg procés de negociacions entre les parts.