10 entitats i 16 comerços i empreses col·laboren amb els Serveis Socials Municipals

Última revisió 12-02-2021 16:01
18/07/2013

Els Serveis Socials de l'ajuntament de Vilassar de Dalt, van impulsar durant l'any 2012 una campanya d'increment de la participació ciutadana, que pretén cercar nous recursos i col·laboracions en l'àmbit comunitari, per tal d'abordar les situacions més urgents que afecten a  les famílies més vulnerables del municipi.

Segons un informe presentat en el darrer Consell Sectorial de Serveis Socials, 10 entitats i organismes de Vilassar de Dalt i fins a 16 comerços i empreses han col·laborat en projectes diversos de Serveis Socials durant el darrer any.

La voluntat de la regidoria de Serveis Socials és continuar treballant en aquesta línia perquè els efectes de la crisi no impliquin l’exclusió social de les persones en situació de vulnerabilitat del municipi. Es volen garantir així les necessitats bàsiques d’aquestes persones i/o famílies i sobretot dels infants que pateixen més intensament aquests efectes. Al mateix temps que es desenvolupa el treball social necessari per tal que  puguin a mig o llarg termini sortir de la situació en la que es troben.