La primera edició de la Biergarten Maresme, organitzada per l'empresa CD Carpas als terrenys de can Nolla de Vilassar de Dalt va reunir, durant tot el cap de setmana més de 10.000 visitants que van poder degustar cerveses i menjar bavarès al més pur estil de les festes de la cervesa alemanyes.

">

Més de 10.000 persones visiten la primera Biergarten Maresme

Última revisió 12-02-2021 16:01
15/07/2013

BiergartenLa primera edició de la Biergarten Maresme, organitzada per l'empresa CD Carpas als terrenys de can Nolla de Vilassar de Dalt va reunir, durant tot el cap de setmana més de 10.000 visitants que van poder degustar cerveses i menjar bavarès al més pur estil de les festes de la cervesa alemanyes.

Al llarg dels tres dies que va durar la Biergarten els assistents van poder degustar cerveses internacionals i gastronomia bavaresa, realitzar tallers cultrals de cervesologia i tot en un mateix recinte que es va instal·lar als terrenys de can Nolla ocupant prop de 2.500m2 amb 1.000m2 de carpes i 30 sortidors de cervesa.

Durant tot el cap de setmana van passar per la Festa de la Cervesa més de 10.000 persones però la nit del dissabte 13 de juliol va ser el moment de major afluència de públic a la Festa, quan s'hi van reunir prop de 5.000 persones que van omplir les taules i carpes del recinte.

Biergarten

Biergarten

La primera Biergarten Maresme a Vilassar de Dalt es va inaugurar el divendres 12 de juliol amb la presència de l'Alcalde, Xavier Godàs i bona part dels regidors del consistori que van obrir la Festa i van poder realitzar el primer dels tallers.

Biergarten

Biergarten

A banda d'això, i segons el conveni signat entre l'Ajuntament i l'empresa CD Carpas, l'organització es comprometia a servir-se de la borsa de treball de l'Ajuntament per a la contractació de personal per a la festa. Fruit d'aquest acord, 10 persones de Vilassar de Dalt van formar part del personal de la Festa.

Biergarten