Aquest divendres al migdia s'ha inaugurat la primera edició de la Biergarten Maresme, la Festa de la Cervesa que s'instal·la durant tot el cap de setmana als terrenys de can Nolla de Vilassar de Dalt. L'alcalde i regidors de l'Ajuntament han assistit a la inauguració i han participat en un tast i maridatge de cerveses.

">

Obre la primera Biergarten Maresme a Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 16:01
12/07/2013

BiergartenAquest divendres al migdia s'ha inaugurat la primera edició de la Biergarten Maresme, la Festa de la Cervesa que s'instal·la durant tot el cap de setmana als terrenys de can Nolla de Vilassar de Dalt. L'alcalde i regidors de l'Ajuntament han assistit a la inauguració i han participat en un tast i maridatge de cerveses.

A les 12 del migdia d'aquest divendres 12 de juliol, l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, ha inaugurat la primera Biergarten Maresme, la Festa de la Cervesa que ocuparà els terrenys de can Nolla fins diumenge. L'empresa CD Carpas és la responsable de l'organització d'aquest esdeveniment, una festa al més pur estil alemany concebuda com una gran festa popular i amb entrada gratuïta.

Biergarten

Biergarten

L'acte d'inaguració ha comptat amb la presència de bona part dels regidors de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i representants de l'organització que han tallat la cinta donant per inaugurada la Festa. Un trio ha posat música a l'esdeveniment ambientant des del primer moment els assistents. Un cop obertes les portes de la Biergarten les autoritats i els convidats han assistit a un tast i maridatge de cerveses.

Biergarten

Biergarten

Biergarten

Biergarten

La cervesa i la gastronomia bavaresa seran, doncs, les protagonistes de la primera edició de la Biergarten Maresme fins aquest diumenge. En els prop de 2.500m2 que ocupa la festa hi ha 1.000m2 de carpes, 30 sortidors de cervesa, gastronomia bavaresa, i música en directe i tallers culturals de 'cervesologia' durant els tres dies. També hi ha espai pels més petits amb atraccions i ludoteca.

Horaris:
Divendres 12 de juliol: de 12.00h a 01.30h
Dissabte 13 de juliol: de 12.00h a 01.30h
Diumenge 14 de juliol: de 12.00h a 22.00h