Com a novetat d’enguany del Vilazari 978 un seguit de restaurants de Vilassar de Dalt s’han volgut sumar al festival oferint un plat o menú de caire medieval. Aquesta iniciativa té com objectiu apropar el visitant al món medieval a través dels sentits.

">

L'oferta gastronòmica del Vilazari 978

Última revisió 12-02-2021 16:01
04/07/2013

logo vilazariCom a novetat d’enguany del Vilazari 978 un seguit de restaurants de Vilassar de Dalt s’han volgut sumar al festival oferint un plat o menú de caire medieval. Aquesta iniciativa té com objectiu apropar el visitant al món medieval a través dels sentits.

D'aquesta manera podem citar el menú del Racó de can Feliu amb primer a escollir entre barreja d'enciams amb formatge de cabra i taronja, rissotto de bolets al parmesà i remenat de gambetes i alls tendres, un segon a escollir entre pollastre de pagès rostit a la cervesa, suprema de lluç al forn a l'aroma de romaní, llaminera de porc amb salsa mostassa i postres. Can Josep proposa un aperitiu de torradetes amb salsa d'Almedroc, un primer de sardines amb escabetx, un segon de pollastre farcit amb cansalada i fruits secs i postres de mató amb figues confitades. El Cafè de l'Acadèmia ofereix boletes d'espinacs a la catalana, plat propi de la pagesia de l'època, garrinet desossat cruixent ja que les classes benestants menjaven caça major i apfelstrudel  (amb poma molt usada a Catalunya i a la resta d'Europa). El restaurant Sant Salvador  us ofereix un costellam de porc al foc de llenya amb mel, acompanyat de naps cuits amb herbes aromàtiques. El restaurant La Trobada un gazpacho de pinyons, pollastre a la cervesa i omelette de taronges. La Tasca -Al Andalus proposa crema "Mazamorra" i filet de porc ibèric guisat amb carxofes. La Massa us ofereix pollastre de corral rostit a l'estil medieval i la Locanda del Leon d'Oro proposa ravioli alla Scappi, cighiale al Dolceforte i pastiera Napoletana. Per últim recordar que els amants de la gastronomia teniu una cita el dissabte 6 al vespre al sopar medievals de la ma del cuiner local Genís Viada que durant tot el dissabte cuinarà tres porcs a l'estil medieval. Tot plegat ens acostarà a gaudir d'un cap de setmana complet des de tots els àmbits. Bon profit !!